Idén is sokan látogattak ki az első vasárnapi Adventi Forgatagra városunkban

Idén is sok érdeklődőt vonzott az első Adventi Forgatag városunkban. Több műsort is megtekintettek, majd számtalan standnál vásárolhattak a kilátogatók.

Adventi forgatag

Eltelt egy újabb év, ismét fényárba borult a Városház tér az adventi időszakra. Igaz, energiatakarékossági szempontból nem az egész Vasvár útra, hanem csak az ünnepség helyszínére koncentrálódva helyezték ki a díszeket. A héten minden dekoráció felkerült a Polgármesteri Hivatal falára, és elfoglalták helyüket a rénszarvasok is. Ma pedig az árusok is kitelepültek portékáikkal. Már kora délután többen érkeztek, hogy szétnézzenek a vásárban.

Fél négytől az Ózdi Városi Óvodák Csépányi Úti Tagóvodájának műsorát látták a kilátogatók. Őket a Szarkaláb Néptánccsoport előadása követte. A Bolyky Tamás Általános Iskola tanulói is helyet kaptak a fellépők között.

Voltak, akik éppen gyermekeiket, rokonaikat nézték meg a színpadon, majd ismét a sátrak felé sétáltak. A portékák között számtalan kézműves terméket találtak. Koszorúk, nyakláncok, illatpárnák és díszek sokaságaiból válogathattak az érdeklődők. Emellett a megszokott forralt bor, forró csoki és különböző édességek sem hiányozhattak a kínálatból.

Oktatási intézmények és szervezetek képviselői is kitelepültek az első Adventi Forgatag alkalmából. Azok, akik ellátogattak az eseményre, egy jó hangulatú, kellemes délutánt töltöttek el ismerőseik és barátaik körében.

Forrás: www.ozd.hu

Galéria>>

Twitter
Vissza