Újszerű hangzás

Igazi zenei kuriózumnak adott otthont az Olvasó színházterme. A Csipa és a Kisamerika formáció először lépett színpadra városunkban, de országszerte is mindössze négy koncertje volt eddig. A mintegy háromszáz érdeklődő a buli alatt a népszerű rock zenekar, a Hooligans legnagyobb slágereit is hallhatta, igaz a korábban megismerttől merőben más hangszerelésben.

 17_0_300.jpg

A Lucky Boys Dixieland Band alapító tagja, Varga Tibor és a Hooligans együttes frontembere, Ördög Tibor ez év tavaszán hozta létre közös zenekarát, amely a Csipa és a Kisamerika nevet viseli. A formáció tagjai egytől egyig képzett zenészek, akik más együttesekben is játszanak, így ebben a felállásban viszonylag ritkán tudnak színpadra állni.
Varga Tibor szerint műfajilag nehéz pontosan besorolni őket egy adott kategóriába, ahogy fogalmazott: ők igazi örömzenét játszanak a színpadon. A banda énekese, Ördög Tibor remekül érzi magát új szerepkörében, mint mondta, számára továbbra is a Hooligans áll az első helyen, de szüksége van arra, hogy más műfajban is kipróbálja magát és megmutassa sokoldalúságát.
A Csipa és a Kisamerika formáció egyedi stílusával az este végére teljesen elvarázsolta ózdi közönségét. A repertoárban a nagy világslágerek mellett számtalan Hooligans dal átirata is elhangzott.

Forrás: ozd.hu >>>

További fotók az eseményről >>>

Twitter
Vissza