🔊🔊KÖZLEMÉNY - PRESSER KONCERT‼

"Kedves Presser koncertjegy tulajdonos!

Ugyan a kormányzat enyhített a korlátozásokon, de ez nem érinti a rendezvény szektort, így az április 12-re Ózdra és 13-ra Miskolcra tervezett koncerteket sajnos ismételten el kell halasztanunk.

A koncerteket, amint a körülmények engedik, meg fogjuk tartani, hisz nem csak Önök, hanem Presser Gábor is várja, hogy újra színpadra léphessen. Az új és remélhetőleg végleges időpontot a vírushelyzetet korlátozó kiszámítható – reményeink szerint további enyhítő - intézkedések ismeretében tudjuk felelősen kitűzni. Addig szíves türelmüket kérjük!

Szeretnénk remélni, hogy Ön továbbra is kitart mellettünk és ott lesz a koncerten! A megváltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

Az új időpontról emailben fogjuk Önt tájékoztatni! Amennyiben Önnek nem felelne meg az új időpont, úgy az alábbi két lehetőség közül választhat:

• Beváltja azt un. szabad felhasználású jegyre. A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

• Ha ezzel az összeggel támogatja a kultúrát, úgy köszönettel megtaláljuk a módját, hogy viszonozzuk a gesztusát https://www.jegy.hu/nevaltsvisszajegyet Választásukat az új időpont kihirdetésétől számítva 60 napig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

 

Megértésüket, Presser Gábor és a menedzsmentje iránti elkötelezettségüket köszöni:

a Gag Management Produkciós Iroda"

Presser koncert